Tjenester for å møte dine behov

Produktutvikling

Spesialistene hos Valentis vil gi deg profesjonell hjelp fra den grunnleggende ideen av et produkt helt til siste stadie av produksjonen.

Vi vil koordinere utviklingen av produktformelen din, holde deg oppdatert gjennom alle stadier av utviklingen og produksjonen av produktet ditt, og gi deg råd på hvordan du sikrer at produktet ditt skiller seg ut på markedet.

Kontraktproduksjon

Valentis yter følgende tjenester:

  • Produksjon av tabletter, kapsler, væsker, pulverprodukter.
  • Primærforpakning: blisterpakning, harde og myke kapsler, tapping av flytende medisinformer.
  • Sekundærforpakning: ekstern pakking av flytende, myke og faste legemidler.
  • Laboratorietester: alle produkter testes i samsvar med de høyeste standardene som er påkrevet innen legemiddelproduksjon.
  • Lagring og logistikk: vi lagrer produktene dine i våre varehus i påkrevde mengder og vår kompetente stab vil passe på at produktene din når destinasjonen raskt, fleksibelt og i tide – i hele verdenen.

FoU

Forsknings- og utviklingsenhet; sikkerhet og effektivitetstester av hvert produkt. Mer enn 250 produkter innen viktige terapeutiske områder.

Produksjon

Tabletter, kapsler, væsker, pulverprodukter.

Primæremballasje

Blistering av tabletter, harde og myke kapsler, tapping av flytende medisinformer.

Sekundær emballasje

Ekstern emballasje av flytende, myke og faste legemidler.

Logistikk

Våre mange produkter er tilgjengelige i vårt lager i nødvendige mengder. Vårt kompetente personale sørger for at produktene dine når raskt, fleksibelt og i tide – over hele verden.

Privat merke

Vi kan tilby ferdiglagde og testede produkter til din portefølje.

Liposomal produkter

Disse er innovative væsker, hvor næringsstoffene er innkapslet i små mikrokapsler, kalt liposomer. Liposomer beskytter næringsstoffer fra magesyren og forbedrer absorbsjonshastigheten i kroppen. Liposomer er usynlige for det blotte øye, men kan føles i form av forbedret velvære og raskere gjenoppretting av manglende stoffer i kroppen.

Multivitamin-spray

Den er formulert for å gi optimal levering av ernæring, og hver spray leverer den aktive ingrediensen i dråper i mikrostørrelse som trenger gjennom bløtvevet i det indre kinnet, som raskt leverer næringsstoffene inn i venesystemet som ligger nedenfor. Dette lar formelen å raskt slippe inn i blodstrømmen for optimal absorbsjon.

Diverse kosttilskudd

Vi har utviklet et bredt utvalg produkter som støttes av vitenskap og er formulert med rene ingredienser av høyest mulig kvalitet fra pålitelige leverandører. Vi kan også hjelpe deg med forpakning ved å velge best mulig forpakning for ditt produkt, samt hjelpe deg i å sikre produktregistrering hos statlige helsemyndigheter.

Alternativer for forpakning

Spray

Flasker for intern og ekstern spray: munnspray, nesespray, ørespray, hudspray.

Flasker

Glass og plastflasker for flytende produkter: fra 1,5 L, 1 L, 500 ml, 250 ml, 200 ml, 150 ml, 100 ml, 50 ml, 30ml, 20ml, 15 ml, 10ml.

Krukker

Plast/glasskrukker for tabletter/kapsler/pulverprodukter av ulik størrelse, lukkemekanisme og farge.

Blisterpakning

Raspe inn en rekke forskjellige blemmer.

Kartong

Merkeløsninger i fullstendig skala: kartongforpakning og klistremerke vil fullføre dine foretrukne design-ideer etterfulgt av den nyeste polygrafi-teknologien.

Samarbeid

Vi søker å tiltrekke nye partnere for å utvide til nye regioner. Ved å utvikle våre ideer sammen med våre partnere, tror vi at vi virkelig kan tilby folk en bedre livskvalitet med minimal påvirkning på kroppen og miljøet.
Denne veien tilbyr oss en unik identitet og, vi mener at dette byr på en attraktiv invitasjon til partnere som ønsker å bli med oss i vårt arbeid.

Innovative produkter

Valentis har skapt, produsert og utviklet over 250 innovative produkter i terapeutiske nøkkelområder.

Forskriftsmessige prosedyrer

Tilbyr en bred rekke tekniske og forskriftsmessige råd for å hjelpe deg med å sikre produktregistrering hos statlige helsemyndigheter.

Støtte til markedsføring

Vi vil alltid gi våre partnere kontinuerlig støtte til markedsføring. Vi deler markedsføringsmaterialer, best praksis og gir god produkttrening. Vi vil hjelpe deg å opprette din lokale markedsføring- og salgsstrategi.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen.
Lær mer