Om selskapet

Om oss

Om oss

Valentis er et internasjonal farmasøytselskap som implementerer de nyeste teknologiene, utvikler og produserer kosttilskudd, medisinske enheter og urteprodukter innen naturlig helse.
Vårt hovedfokus er flytende ernæringsmidler og nanoteknologi.

 

 

Vårt oppdrag

Vi ser den beste behandlingen som er naturlig og trygg, som hjelper menneskekroppen å heles og som ikke forstyrrer dens naturlige balanse.
Valentis ønsker å være ledende på alle områder innen naturmedisinsk behandling.

Våre aktiviteter

Produktutvikling

Vi arbeider innen diverse aktivitetsfelt, men prinsippet med naturlighet følges i alle enheter av selskapet. Vi opprettholder kontakten med leger og forskere i vår søken etter områder hvor eksisterende medisin slår feil for å tilby bedre alternativer. Basert på vår forskning, formulerer vi innovative farmasøytiske forberedelser, registrerer behandlinger, tilpasser produksjonsteknologier og enten produserer produkter selv eller kontrakterer produksjonen til våre partnere før vi slipper dem på markedet.

Produksjon

Produksjonen av alle Valentis’ produkter forholder seg strengt til kravene i “Good Manufacturing Practice”-systemet. Selskapet sikrer og kontrollerer sporbarheten av alle produkter i produksjonslinjen, fra produksjonen av aktive stoffer til å sikre legemiddelovervåkning.

Alle våre produksjonsprosesser og metoder for kvalitetskontroll er individuelt validerte. Våre eksterne leverandører velges med stor omhu: alle våre leverandører blir revidert av Valentis for å forsikre at de møter akkurat våre kvalitetskontrollstandarder.

Vi setter høye standarder for våre produkter for å møte kravene som stilles i lov og EU-direktivene.

Kvalitetskontroll

Hvert nye produkt blir grundig sjekket for effektivitet og potensielle bivirkninger før det slippes ut til masseproduksjon. Under dette stadiet samles det inn bevis for vitenskapelig begrunnelse og spesialister i diverse felt konsulteres. Våre produkter slippes kun på markedet når vi er helt sikre på at de er trygge og effektive.

Begynnelsen av Valentis
1919
Årevis med erfaring
Begynnelsen til Valentis går tilbake til 1919, når Pasteur-stasjonen begynte å produsere en vaksine mot rabies.
1931
Vilnius Pharmaplant
Vilnius Pharmaplant startet drift i Vilnius, og produserte medikasjon som ble bredt brukt i Litauen og oversjøs.
1963
Bacterial preparations
Pasteur-stasjonen ble transformert til selskapet “Bacterial preparations”. Da denne produksjonsenheten ble uavhengig, ble biofarmaka som var mest nødvendig på begynnelsen av 1900-tallet produsert.
2003
Valentis
Etter en sammenslåing av flere farmasøytiske selskaper i 2003 ble fellesnavnet Valentis valgt. Et latinsk ord som betyr “sunn og sterk”. Siden da har selskapet utvidet seg, og Valentis-produkter eksporteres til over 40 land rundt om i verdenen.
I DAG
Valentis i dag
I dag er Valentis et internasjonalt selskap med subsidierer i Sveits, Norge, Tyskland, Polen og andre europeiske land, hvor de implementerer den nyeste teknologien, utvikler og produserer kosttilskudd, medisinske enheter og urteprodukter innen naturlig helse.

Standarder av høyeste kvalitet

GMP-sertifikat
God produksjonspraksis, Medisinproduksjon Alle våre anlegg, prosesser og produkter garanteres av GMP.
GDP-sertifikat
Sertifikat for god distribusjon møter kravene for trygg, hygienisk og passende produkttransport av menneskelig medisin.
ISO 9001:2015-sertifikat
Dette sertifikatet demonstrerer evnen til å konsekvent levere produkter og tjenester som møter kunders og reguleringers krav og til å vise kontinuerlig utvikling
ISO 13485-sertifikat
Dette sertifikatet beviser at Valentis som selskap møter kravene til å markedsføre og selge medisinske enheter på verdensbasis.
EcoAgros-sertifikat
EcoAgros-sertifikatet beviser at Valentis kan produsere organiske produkter.
Kosttilskudd - HACCP
“Hazard Analysis and Critical Control Points”-system er installert i produksjonsanlegget.
Internasjonal utvikling

Valentis er et levende selskap som er i konstant vekst og utvikling. Akkurat nå eksporterer vi til over 40 land i hele verdenen.

 

I vår streben etter effektivitet, søker vi å tiltrekke nye partnere for å utvide til nye regioner. Ved å utvikle våre ideer sammen med våre partnere, tror vi at vi virkelig kan tilby folk en bedre livskvalitet med minimal påvirkning på kroppen og miljøet.

 

Denne veien tilbyr oss en unik identitet og, vi mener at dette byr på en attraktiv invitasjon til partnere som ønsker å bli med oss i vårt arbeid.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen.
Lær mer