Virksomhetsområder

Valentis er en gruppe selskaper som omfatter alle trinn innenfor utvikling av farmasøytiske produkter. Virksomhetsområdene er forskjellige, men den fellesnevner vi alltid følger er naturlighet. Vi får råd fra leger og forskere i letingen etter stadig mer effektive metoder for behandling og forebygging. Vi utvikler nye innovative teknologier og produkter, registrerer nye behandling, tilpasser ny produksjonsteknologi og produserer produktene som egne merkevarer eller som kontraktsprodusent for våre partnere.

Hvert nytt produkt blir grundig sjekket for effektivitet og potensielle bivirkninger før det slippes ut på markedet. Dokumentasjon og vitenskapelig begrunnelse utarbeides, og spesialister fra ulike områder blir konsultert. Produktene markedsføres kun etter at vi har blitt sikre på deres sikkerhet og effektivitet.

Valentis er en levende, stadig voksende organisasjon som utvikler seg og skaper nye produkter. Samtidig som vi respekterer tradisjoner søker vi aktivt nye og innovative løsninger.